NEPLATNÁ GOST 23231-90 1.7.1991 náhľad

GOST 23231-90

Sausages and cooked meat products. Method for determination of residue activity of acid phosphatase

Automaticky preložený názov:

Klobásy a varené mäsové výrobky. Metóda stanovenia aktivity rezíduí kyslej fosfatázy



NORMA vydaná dňa 1.7.1991


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena48.80 bez DPH
48.80

Informácie o norme:

Označenie normy: GOST 23231-90
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.7.1991
Kód tovaru: NS-386722
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST

Odporúčame:

Aktualizácia zákonov

Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.