Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Sausages and cooked meat products. Method for determination of residue activity of acid phosphatase
Automaticky preložený názov:
Klobásy a varené mäsové výrobky. Metóda stanovenia aktivity rezíduí kyslej fosfatázy
NORMA vydaná dňa 1.7.1991
Označenie normy: GOST 23231-90
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.7.1991
Kód tovaru: NS-386722
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Posledná aktualizácia: 2025-02-05 (Počet položiek: 2 224 044)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.