NEPLATNÁ GOST 23231-90 1.7.1991 náhľad

GOST 23231-90

Sausages and cooked meat products. Method for determination of residue activity of acid phosphatase

Automaticky preložený názov:

Klobásy a varené mäsové výrobky. Metóda stanovenia aktivity rezíduí kyslej fosfatázy



NORMA vydaná dňa 1.7.1991


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena46.70 bez DPH
46.70

Informácie o norme:

Označenie normy: GOST 23231-90
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.7.1991
Kód tovaru: NS-386722
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.