Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Meat. Methods for chemical and microscopic analysis of meat freshness
Automaticky preložený názov:
Mäso. Metódy chemickej a mikroskopickej analýzy mäsa sviežosti
NORMA vydaná dňa 1.1.1980
Označenie normy: GOST 23392-78
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.1980
Kód tovaru: NS-386842
Počet strán: 4
Približná hmotnosť: 12 g (0.03 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 11.84
Amd. 4.90
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-12-22 (Počet položiek: 2 217 000)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.