Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Meat and meat products. Methods of protein determination
Automaticky preložený názov:
Mäso a mäsové výrobky. Metódy stanovenia proteínov
NORMA vydaná dňa 1.1.1983
Označenie normy: GOST 25011-81
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.1983
Kód tovaru: NS-388100
Počet strán: 7
Približná hmotnosť: 21 g (0.05 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 4.88
Posledná aktualizácia: 2025-03-17 (Počet položiek: 2 233 075)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.