Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Fruit and vegetables processed products, canned meat and meat-vegetable mixtures. Method for determination of fat
Automaticky preložený názov:
Ovocie a zelenina spracované výrobky, mäsové konzervy a mäso-zeleninové zmesi. Metóda pre stanovenie tuku
NORMA vydaná dňa 1.7.1985
Označenie normy: GOST 26183-84
Dátum vydania normy: 1.7.1985
Kód tovaru: NS-389118
Počet strán: 6
Približná hmotnosť: 18 g (0.04 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
NEPLATNÁ
1.1.1986
1.6.1982
NEPLATNÁ
1.7.1988
1.7.1990
NEPLATNÁ
1.6.1968
1.1.1989
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-12-22 (Počet položiek: 2 217 000)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.