Norma GOST 26183-84 1.7.1985 náhľad

GOST 26183-84

Fruit and vegetables processed products, canned meat and meat-vegetable mixtures. Method for determination of fat

Automaticky preložený názov:

Ovocie a zelenina spracované výrobky, mäsové konzervy a mäso-zeleninové zmesi. Metóda pre stanovenie tuku



NORMA vydaná dňa 1.7.1985


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena40.60 bez DPH
40.60

Informácie o norme:

Označenie normy: GOST 26183-84
Dátum vydania normy: 1.7.1985
Kód tovaru: NS-389118
Počet strán: 6
Približná hmotnosť: 18 g (0.04 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.