Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Non-fatty foods - Determination of bromide residues - Part 1: Determination of total bromide as inorganic bromide.
Automaticky preložený názov:
Non-tučné jedlá - Stanovenie rezíduí bromidov - Časť 1: Stanovenie celkového bromidu ako anorganický bromid.
NORMA vydaná dňa 1.10.2000
Označenie normy: DIN EN 13191-1:2000-10
Dátum vydania normy: 1.10.2000
Kód tovaru: NS-223255
Počet strán: 9
Približná hmotnosť: 27 g (0.06 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Fettarme Lebensmittel - Bestimmung von Bromidrückständen - Teil 1: Bestimmung von Gesamtbromid als anorganisches Bromid.
1.3.2014
1.1.2014
1.12.1998
1.12.1998
1.10.2000
1.8.2009
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-05-12 (Počet položiek: 2 199 201)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.