Norma DIN EN 13191-1:2000-10 1.10.2000 náhľad

DIN EN 13191-1:2000-10

Non-fatty foods - Determination of bromide residues - Part 1: Determination of total bromide as inorganic bromide.

Automaticky preložený názov:

Non-tučné jedlá - Stanovenie rezíduí bromidov - Časť 1: Stanovenie celkového bromidu ako anorganický bromid.



NORMA vydaná dňa 1.10.2000


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena68.00 bez DPH
68.00

Informácie o norme:

Označenie normy: DIN EN 13191-1:2000-10
Dátum vydania normy: 1.10.2000
Kód tovaru: NS-223255
Počet strán: 9
Približná hmotnosť: 27 g (0.06 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN

Anotácia textu normy DIN EN 13191-1:2000-10 :

Fettarme Lebensmittel - Bestimmung von Bromidrückständen - Teil 1: Bestimmung von Gesamtbromid als anorganisches Bromid.

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.