Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Foods of plant origin - Multiresidue methods for the determination of pesticide residues by GC or LC-MS/MS - Part 2: Methods for extraction and cleanup.
Automaticky preložený názov:
Potraviny rastlinného pôvodu - multireziduálními metódami na stanovenie rezíduí pesticídov pomocou GC alebo LC-MS / MS - Časť 2: Metódy na extrakciu a čistenie.
NORMA vydaná dňa 1.3.2014
Označenie normy: DIN EN 12393-2:2014-03
Dátum vydania normy: 1.3.2014
Kód tovaru: NS-221256
Počet strán: 44
Približná hmotnosť: 132 g (0.29 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Pflanzliche Lebensmittel - Multiverfahren zur Bestimmung von Pestizidrückständen mit GC oder LC-MS/MS - Teil 2: Verfahren zur Extraktion und Reinigung.
1.3.2008
1.10.2003
1.8.2014
1.8.2014
NEPLATNÁ
1.8.2003
NEPLATNÁ
1.8.2006
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-12-12 (Počet položiek: 2 249 534)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.