Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Non-fatty foods - Determination of dithiocarbamate and thiuram disulfide residues - Part 1: Spectrometric method.
Automaticky preložený názov:
Non-tučné jedlá - Stanovenie ditiokarbamátov a thiuramová zvyšky sulfidu - Časť 1: Spektrofotometrická metóda.
NORMA vydaná dňa 1.12.1998
Označenie normy: DIN EN 12396-1:1998-12
Dátum vydania normy: 1.12.1998
Kód tovaru: NS-221260
Počet strán: 9
Približná hmotnosť: 27 g (0.06 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Fettarme Lebensmittel - Bestimmung von Dithiocarbamat- und Thiuramdisulfid-Rückständen - Teil 1: Spektralphotometrisches Verfahren.
NEPLATNÁ
1.8.2003
NEPLATNÁ
1.8.2006
1.7.2003
1.7.2005
1.1.2005
1.7.2005
Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-05-12 (Počet položiek: 2 199 201)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.