Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Non-fatty foods - Determination of dithiocarbamate and thiuram disulfide residues - Part 2: Gas chromatographic method.
Automaticky preložený názov:
Non-tučné jedlá - Stanovenie ditiokarbamátov a thiuramová zvyšky sulfidu - Časť 2: Metóda plynovej chromatografie.
NORMA vydaná dňa 1.12.1998
Označenie normy: DIN EN 12396-2:1998-12
Dátum vydania normy: 1.12.1998
Kód tovaru: NS-221261
Počet strán: 9
Približná hmotnosť: 27 g (0.06 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Fettarme Lebensmittel - Bestimmung von Dithiocarbamat- und Thiuramdisulfid-Rückständen - Teil 2: Gaschromatographisches Verfahren.
NEPLATNÁ
1.6.2013
1.7.2014
1.11.2003
1.11.2003
1.3.1997
NEPLATNÁ
1.7.2000
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-05-12 (Počet položiek: 2 199 201)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.