Norma DIN EN 12396-3:2000-10 1.10.2000 náhľad

DIN EN 12396-3:2000-10

Non-fatty foods - Determination of dithiocarbamate and thiuram disulfide residues - Part 3: UV-spectrometric xanthogenate method.

Automaticky preložený názov:

Non-tučné jedlá - Stanovenie ditiokarbamátov a thiuramová zvyšky sulfidu - Časť 3: UV-spektrometria metóda xantogenátu.



NORMA vydaná dňa 1.10.2000


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena69.90 bez DPH
69.90

Informácie o norme:

Označenie normy: DIN EN 12396-3:2000-10
Dátum vydania normy: 1.10.2000
Kód tovaru: NS-221262
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN

Anotácia textu normy DIN EN 12396-3:2000-10 :

Fettarme Lebensmittel - Bestimmung von Dithiocarbamat- und Thiuramdisulfid-Rückständen - Teil 3: UV-Spektralphotometrisches Xanthogenat-Verfahren.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.