Norma DIN EN 15829:2010-05 1.5.2010 náhľad

DIN EN 15829:2010-05

Foodstuffs - Determination of ochratoxin A in currants, raisins, sultanas, mixed dried fruit and dried figs - HPLC method with immunoaffinity column cleanup and fluorescence detection.

Automaticky preložený názov:

Potraviny - Stanovenie ochratoxínu A v ríbezle, hrozienka, sušené hrozienka, zmiešané sušené ovocie a sušené figy - metóda HPLC s imunoafinitně kolóne sanácie a zisťovaním fluorescencie.



NORMA vydaná dňa 1.5.2010


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena93.80 bez DPH
93.80

Informácie o norme:

Označenie normy: DIN EN 15829:2010-05
Dátum vydania normy: 1.5.2010
Kód tovaru: NS-228032
Počet strán: 17
Približná hmotnosť: 51 g (0.11 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN

Anotácia textu normy DIN EN 15829:2010-05 :

Lebensmittel - Bestimmung von Ochratoxin A in Korinthen, Rosinen, Sultaninen, gemischtem Trockenobst und getrockneten Feigen - HPLC-Verfahren mit Reinigung an einer Immunoaffinitätssäule und Fluoreszenzdetektion.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.