Norma DIN CEN ISO/TS 13136:2013-04 1.4.2013 náhľad

DIN CEN ISO/TS 13136:2013-04

Microbiology of food and animal feed - Real-time polymerase chain reaction (PCR)-based method for the detection of food-borne pathogens - Horizontal method for the detection of Shiga toxin-producing Escherichia coli (STEC) and the determination of O157, O111, O26, O103 and O145 serogroups.

Automaticky preložený názov:

Mikrobiológia potravín a krmív - Real-time polymerázovej reťazovej reakcie (PCR), založené metóda pre detekciu potravinových patogénov - Horizontálna metóda na dôkaz Shiga toxín produkujúca Escherichia coli (STEC) a stanovenie O157, O111 , O26, O103 a O145 séroskupiny.



NORMA vydaná dňa 1.4.2013


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena73.90 bez DPH
73.90

Informácie o norme:

Označenie normy: DIN CEN ISO/TS 13136:2013-04
Dátum vydania normy: 1.4.2013
Kód tovaru: NS-219030
Počet strán: 31
Približná hmotnosť: 93 g (0.21 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN

Kategórie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

Anotácia textu normy DIN CEN ISO/TS 13136:2013-04 :

Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Real-time-Polymerase-Kettenreaktion (PCR) zum Nachweis von pathogenen Mikroorganismen in Lebensmitteln - Horizontales Verfahren für den Nachweis von Shiga-Toxin bildenden Escherichia coli (STEC) und Bestimmung der Serogruppen O157, O111, O26, O103 und O145.

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.