Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Microbiological examination of meat and meat products; determination of coagulase-positive staphylococci; by the drop method.
Automaticky preložený názov:
Mikrobiologické vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov; stanovenie koaguláza pozitívnych stafylokokov; metódou kvapky.
NORMA vydaná dňa 1.6.1985
Označenie normy: DIN 10163-2:1985-06
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.6.1985
Kód tovaru: NS-182193
Počet strán: 4
Približná hmotnosť: 12 g (0.03 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Mikrobiologische Untersuchung von Fleisch und Fleischerzeugnissen; Bestimmung Koagulase-positiver Staphylokokken; Tropfplatten-Verfahren.
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-09-05 (Počet položiek: 2 346 132)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.