Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Microbiological analysis of meat and meat products; detection and enumeration of lactobacilli; spatula method (reference method).
Automaticky preložený názov:
Mikrobiologický rozbor mäsa a mäsových výrobkov; detekcie a stanovenia počtu laktobacilov; špachtle metóda (Referenčná metóda).
NORMA vydaná dňa 1.9.1991
Označenie normy: DIN 10168:1991-09
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.9.1991
Kód tovaru: NS-182200
Počet strán: 4
Približná hmotnosť: 12 g (0.03 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Mikrobiologische Untersuchung von Fleisch und Fleischerzeugnissen; Bestimmung von Laktobazillen; Spatelverfahren (Referenzverfahren).
Posledná aktualizácia: 2024-09-05 (Počet položiek: 2 346 132)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.