NEPLATNÁ DIN 10168:1991-09 1.9.1991 náhľad

DIN 10168:1991-09

Microbiological analysis of meat and meat products; detection and enumeration of lactobacilli; spatula method (reference method).

Automaticky preložený názov:

Mikrobiologický rozbor mäsa a mäsových výrobkov; detekcie a stanovenia počtu laktobacilov; špachtle metóda (Referenčná metóda).



NORMA vydaná dňa 1.9.1991


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena39.40 bez DPH
39.40

Informácie o norme:

Označenie normy: DIN 10168:1991-09
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.9.1991
Kód tovaru: NS-182200
Počet strán: 4
Približná hmotnosť: 12 g (0.03 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN

Anotácia textu normy DIN 10168:1991-09 :

Mikrobiologische Untersuchung von Fleisch und Fleischerzeugnissen; Bestimmung von Laktobazillen; Spatelverfahren (Referenzverfahren).

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.