Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Microbiological examination of meat and meat products; determination of Enterobacteriaceae by the spatula method (reference method).
Automaticky preložený názov:
Mikrobiologické vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov; stanovenie baktérií čeľade Enterobacteriaceae, ktoré špachtľou metódou (referenčná metóda).
NORMA vydaná dňa 1.8.1986
Označenie normy: DIN 10164-1:1986-08
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.8.1986
Kód tovaru: NS-182194
Počet strán: 3
Približná hmotnosť: 9 g (0.02 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Mikrobiologische Untersuchung von Fleisch und Fleischerzeugnissen; Bestimmung von Enterobacteriaceae; Spatelverfahren (Referenzverfahren).
Posledná aktualizácia: 2025-04-28 (Počet položiek: 2 197 482)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.