Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Detection of Escherichia coli O 157 in meat and meat products.
Automaticky preložený názov:
Detekcia Escherichia coli O 157 v mäse a mäsových výrobkov.
NORMA vydaná dňa 1.3.2004
Označenie normy: DIN 10167:2004-03
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.3.2004
Kód tovaru: NS-182198
Počet strán: 11
Približná hmotnosť: 33 g (0.07 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Nachweis von Escherichia coli O 157 in Fleisch und Fleischerzeugnissen.
Posledná aktualizácia: 2025-04-28 (Počet položiek: 2 197 482)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.