Norma DIN 10236:2001-12 1.12.2001 náhľad

DIN 10236:2001-12

Analysis of spices and condiments - Determination of loss in mass of capsicum and allium species and of dried vegetables by vacuum oven drying.

Automaticky preložený názov:

Analýza korenie a korenie - Stanovenie straty hmotnosti paprika a Allium druhov a sušenej zeleniny vákuovej sušiarni.



NORMA vydaná dňa 1.12.2001


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena49.20 bez DPH
49.20

Informácie o norme:

Označenie normy: DIN 10236:2001-12
Dátum vydania normy: 1.12.2001
Kód tovaru: NS-182276
Počet strán: 4
Približná hmotnosť: 12 g (0.03 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN

Kategórie - podobné normy:

Koření

Anotácia textu normy DIN 10236:2001-12 :

Untersuchung von Gewürzen und würzenden Zutaten - Bestimmung des Trocknungsverlustes in Capsicum- und Alliumarten sowie in getrocknetem Gemüse mittels Vakuumtrocknung.

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.