Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Analysis of spices and condiments - Determination of loss in mass of capsicum and allium species and of dried vegetables by vacuum oven drying.
Automaticky preložený názov:
Analýza korenie a korenie - Stanovenie straty hmotnosti paprika a Allium druhov a sušenej zeleniny vákuovej sušiarni.
NORMA vydaná dňa 1.12.2001
Označenie normy: DIN 10236:2001-12
Dátum vydania normy: 1.12.2001
Kód tovaru: NS-182276
Počet strán: 4
Približná hmotnosť: 12 g (0.03 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Untersuchung von Gewürzen und würzenden Zutaten - Bestimmung des Trocknungsverlustes in Capsicum- und Alliumarten sowie in getrocknetem Gemüse mittels Vakuumtrocknung.
NEPLATNÁ
1.3.2013
1.3.2013
1.3.2013
1.6.2010
1.11.2009
NEPLATNÁ
1.11.2009
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-06-25 (Počet položiek: 2 205 815)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.