Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Analysis of spices and condiments - Determination of loss in mass of capsicum and allium species and of dried vegetables by vacuum oven drying.
Automaticky preložený názov:
Analýza korenie a korenie - Stanovenie straty hmotnosti paprika a Allium druhov a sušenej zeleniny vákuovej sušiarni.
NORMA vydaná dňa 1.12.2001
Označenie normy: DIN 10236:2001-12
Dátum vydania normy: 1.12.2001
Kód tovaru: NS-182276
Počet strán: 4
Približná hmotnosť: 12 g (0.03 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Untersuchung von Gewürzen und würzenden Zutaten - Bestimmung des Trocknungsverlustes in Capsicum- und Alliumarten sowie in getrocknetem Gemüse mittels Vakuumtrocknung.
NEPLATNÁ
1.3.2013
1.3.2013
1.3.2013
1.6.2010
1.11.2009
NEPLATNÁ
1.11.2009
Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-05-21 (Počet položiek: 2 201 746)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.