Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Vinegar - Isotopic analysis of acetic acid and water - Part 2: 13C-IRMS analysis of acetic acid.
Automaticky preložený názov:
Ocot - Izotopová analýza kyseliny octovej a vody - Časť 2: 13C-IRMS analýza kyseliny octovej.
NORMA vydaná dňa 1.3.2013
Označenie normy: DIN EN 16466-2:2013-03
Dátum vydania normy: 1.3.2013
Kód tovaru: NS-228623
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Essig - Isotopenanalyse von Essigsäure und Wasser - Teil 2: 13C-IRMS-Analyse von Essigsäure.
1.11.2009
NEPLATNÁ
1.11.2009
1.10.2009
NEPLATNÁ
1.5.2010
NEPLATNÁ
1.5.2010
1.3.2010
Posledná aktualizácia: 2025-05-23 (Počet položiek: 2 201 776)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.