Norma DIN EN 16466-2:2013-03 1.3.2013 náhľad

DIN EN 16466-2:2013-03

Vinegar - Isotopic analysis of acetic acid and water - Part 2: 13C-IRMS analysis of acetic acid.

Automaticky preložený názov:

Ocot - Izotopová analýza kyseliny octovej a vody - Časť 2: 13C-IRMS analýza kyseliny octovej.



NORMA vydaná dňa 1.3.2013


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena66.10 bez DPH
66.10

Informácie o norme:

Označenie normy: DIN EN 16466-2:2013-03
Dátum vydania normy: 1.3.2013
Kód tovaru: NS-228623
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN

Kategórie - podobné normy:

Koření

Anotácia textu normy DIN EN 16466-2:2013-03 :

Essig - Isotopenanalyse von Essigsäure und Wasser - Teil 2: 13C-IRMS-Analyse von Essigsäure.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.