Norma DIN EN ISO 676:2009-10 1.10.2009 náhľad

DIN EN ISO 676:2009-10

Spices and condiments - Botanical nomenclature.

Automaticky preložený názov:

Korenie - botanickej nomenklatúry.



NORMA vydaná dňa 1.10.2009


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena110.00 bez DPH
110.00

Informácie o norme:

Označenie normy: DIN EN ISO 676:2009-10
Dátum vydania normy: 1.10.2009
Kód tovaru: NS-246566
Počet strán: 44
Približná hmotnosť: 132 g (0.29 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN

Kategórie - podobné normy:

Koření

Anotácia textu normy DIN EN ISO 676:2009-10 :

Gewürze und würzende Zutaten - Botanische Nomenklatur.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.