NEPLATNÁ DIN EN ISO 6571:2009-11 1.11.2009 náhľad

DIN EN ISO 6571:2009-11

Spices, condiments and herbs - Determination of volatile oil content (hydrodistillation method).

Automaticky preložený názov:

Korenie, korenie a bylinky - Stanovenie obsahu prchavých oleja (metóda hydrodistillation).



NORMA vydaná dňa 1.11.2009


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena82.50 bez DPH
82.50

Informácie o norme:

Označenie normy: DIN EN ISO 6571:2009-11
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.11.2009
Kód tovaru: NS-246517
Počet strán: 15
Približná hmotnosť: 45 g (0.10 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN

Anotácia textu normy DIN EN ISO 6571:2009-11 :

Gewürze, würzende Zutaten und Kräuter - Bestimmung des ätherischen Ölgehaltes (Wasserdampfdestillationsverfahren).

Odporúčame:

EviZak - všetky zákony vrátane ich evidencie na jednom mieste

Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !

Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.