Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Spices, condiments and herbs - Determination of volatile oil content (hydrodistillation method).
Automaticky preložený názov:
Korenie, korenie a bylinky - Stanovenie obsahu prchavých oleja (metóda hydrodistillation).
NORMA vydaná dňa 1.11.2009
Označenie normy: DIN EN ISO 6571:2009-11
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.11.2009
Kód tovaru: NS-246517
Počet strán: 15
Približná hmotnosť: 45 g (0.10 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Gewürze, würzende Zutaten und Kräuter - Bestimmung des ätherischen Ölgehaltes (Wasserdampfdestillationsverfahren).
Posledná aktualizácia: 2025-06-25 (Počet položiek: 2 205 871)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.