Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Spices and condiments - Preparation of a ground sample for analysis.
Automaticky preložený názov:
Korenie - Príprava mletého vzorky pre analýzu.
NORMA vydaná dňa 1.6.2010
Označenie normy: DIN EN ISO 2825:2010-06
Dátum vydania normy: 1.6.2010
Kód tovaru: NS-245397
Počet strán: 7
Približná hmotnosť: 21 g (0.05 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Gewürze und würzende Zutaten - Herstellung einer gemahlenen Probe für die Analyse.
NEPLATNÁ
1.8.2000
1.2.2003
1.9.1999
1.12.2001
1.11.2000
1.11.2000
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-07-18 (Počet položiek: 2 208 817)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.