Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Spices and condiments - Preparation of a ground sample for analysis.
Automaticky preložený názov:
Korenie - Príprava mletého vzorky pre analýzu.
NORMA vydaná dňa 1.6.2010
Označenie normy: DIN EN ISO 2825:2010-06
Dátum vydania normy: 1.6.2010
Kód tovaru: NS-245397
Počet strán: 7
Približná hmotnosť: 21 g (0.05 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Gewürze und würzende Zutaten - Herstellung einer gemahlenen Probe für die Analyse.
1.8.2000
1.2.2003
1.9.1999
1.12.2001
1.11.2000
1.11.2000
Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-09-08 (Počet položiek: 2 346 102)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.