Norma DIN EN ISO 2825:2010-06 1.6.2010 náhľad

DIN EN ISO 2825:2010-06

Spices and condiments - Preparation of a ground sample for analysis.

Automaticky preložený názov:

Korenie - Príprava mletého vzorky pre analýzu.



NORMA vydaná dňa 1.6.2010


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena49.20 bez DPH
49.20

Informácie o norme:

Označenie normy: DIN EN ISO 2825:2010-06
Dátum vydania normy: 1.6.2010
Kód tovaru: NS-245397
Počet strán: 7
Približná hmotnosť: 21 g (0.05 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN

Kategórie - podobné normy:

Koření

Anotácia textu normy DIN EN ISO 2825:2010-06 :

Gewürze und würzende Zutaten - Herstellung einer gemahlenen Probe für die Analyse.

Odporúčame:

Aktualizácia zákonov

Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.