Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Spices and condiments - Preparation of a ground sample for analysis.
Automaticky preložený názov:
Korenie - Príprava mletého vzorky pre analýzu.
NORMA vydaná dňa 1.6.2010
Označenie normy: DIN EN ISO 2825:2010-06
Dátum vydania normy: 1.6.2010
Kód tovaru: NS-245397
Počet strán: 7
Približná hmotnosť: 21 g (0.05 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Gewürze und würzende Zutaten - Herstellung einer gemahlenen Probe für die Analyse.
NEPLATNÁ
1.8.2000
1.2.2003
1.9.1999
1.12.2001
1.11.2000
1.11.2000
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-05-23 (Počet položiek: 2 201 776)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.