Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Vinegar - Isotopic analysis of acetic acid and water - Part 3: 18O-IRMS analysis of water in wine vinegar.
Automaticky preložený názov:
Ocot - Izotopová analýza kyseliny octovej a vody - Časť 3: 18O-IRMS analýza vody v vínneho octu.
NORMA vydaná dňa 1.3.2013
Označenie normy: DIN EN 16466-3:2013-03
Dátum vydania normy: 1.3.2013
Kód tovaru: NS-228624
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Essig - Isotopenanalyse von Essigsäure und Wasser - Teil 3: 18O-IRMS-Analyse von Wasser in Weinessig.
1.6.2010
1.11.2009
NEPLATNÁ
1.11.2009
1.10.2009
NEPLATNÁ
1.5.2010
NEPLATNÁ
1.5.2010
Posledná aktualizácia: 2025-05-23 (Počet položiek: 2 201 776)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.