Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Mléko a mléčné výrobky - Stanovení obsahu tuku - Obecný návod pro použití butyrometrických metod.
Automaticky preložený názov:
Mlieko a mliečne výrobky - Stanovenie obsahu tuku - Všeobecný návod pre použitie butyrometrických metód.
NORMA vydaná dňa 1.10.2010
Označenie normy: ČSN ISO 11870
Rozlišovací znak: 570542
Katalógové číslo: 86810
Dátum vydania normy: 1.10.2010
Kód tovaru: NS-177585
Počet strán: 16
Približná hmotnosť: 48 g (0.11 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN
Tato mezinárodní norma poskytuje návod na:
1.8.2006
1.11.2009
NEPLATNÁ
1.5.2006
1.8.2009
1.2.2007
1.2.2012
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-11-04 (Počet položiek: 2 209 323)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.