Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Mléko a mléčné výrobky.
Automaticky preložený názov:
Pravidlá správnej hygienickej a výrobnej praxe - Mlieko a mliečne výrobky.
NORMA vydaná dňa 1.8.2006
Označenie normy: ČSN 569601
Rozlišovací znak: 569601
Katalógové číslo: 76470
Dátum vydania normy: 1.8.2006
Kód tovaru: NS-130910
Počet strán: 24
Približná hmotnosť: 72 g (0.16 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN
Tato česká norma stanovuje pravidla správné hygienické a výrobní praxe pro mléko a mléčné výrobky
1.11.2011
1.11.2009
NEPLATNÁ
1.5.2006
1.8.2009
1.2.2007
1.2.2012
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-11-22 (Počet položiek: 2 206 568)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.