Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Whey cheese. Determination of dry matter (Reference method).
Automaticky preložený názov:
Srvátka syr. Stanovenie sušiny (Referenčná metóda)
NORMA vydaná dňa 28.10.2004
Označenie normy: BS ISO 2920:2004
Dátum vydania normy: 28.10.2004
Kód tovaru: NS-113253
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
ISBN: 0 580 44692 1 Status: Confirmed
8.10.2002
8.10.2002
30.11.2006
28.2.1986
15.12.1976
15.12.1976
Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-09-02 (Počet položiek: 2 230 856)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.