Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Dried milk, dried ice-mixes and processed cheese. Determination of lactose content. Enzymatic method utilizing the glucose moiety of the lactose.
Automaticky preložený názov:
Sušené mlieko, sušené ľadovej zmesi a tavených syrov. Stanovenie obsahu laktózy. Enzymatická metóda s využitím glukózy skupinu všeobecného laktózy
NORMA vydaná dňa 8.10.2002
Označenie normy: BS ISO 5765-1:2002
Dátum vydania normy: 8.10.2002
Kód tovaru: NS-114232
Počet strán: 24
Približná hmotnosť: 72 g (0.16 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
Mléko a zpracované mléčné produkty
Sýry
Zmrzlina a zmrzlinové cukrovinky
ISBN: 0 580 40506 0 Status: Confirmed
NEPLATNÁ
30.9.2008
31.1.2009
31.7.2010
28.2.2010
23.12.2004
29.2.1988
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-05-12 (Počet položiek: 2 199 201)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.