Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Methods for chemical analysis of cheese. General introduction.
Automaticky preložený názov:
Metódy pre chemickú analýzu syrom. Všeobecný úvod
NORMA vydaná dňa 28.2.1986
Označenie normy: BS 770-1:1986
Dátum vydania normy: 28.2.1986
Kód tovaru: NS-77383
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
Sampling, preparation of test samples, reagents, rounding of numbers, test reports. Status: Confirmed
30.11.2011
28.10.2004
31.7.2010
12.6.2004
8.10.2002
8.10.2002
Posledná aktualizácia: 2025-09-04 (Počet položiek: 2 231 185)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.