Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Methods for chemical analysis of cheese. Determination of water content (reference and routine methods).
Automaticky preložený názov:
Metódy pre chemickú analýzu syrom. Stanovenie obsahu vody (referencie a rutinné metódy)
NORMA vydaná dňa 15.12.1976
Označenie normy: BS 770-2:1976
Dátum vydania normy: 15.12.1976
Kód tovaru: NS-77389
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
ISBN: 0 580 08727 1 Status: Confirmed
29.12.2006
NEPLATNÁ
14.7.2004
7.12.2004
31.1.2009
30.11.2011
28.10.2004
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-09-04 (Počet položiek: 2 231 185)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.