Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Dried milk, dried ice-mixes and processed cheese. Determination of lactose content. Enzymatic method utilizing the galactose moiety of the lactose.
Automaticky preložený názov:
Sušené mlieko, sušené ľadovej zmesi a tavených syrov. Stanovenie obsahu laktózy. Enzymatická metóda využívajúca galaktózovou skupinu všeobecného laktózy
NORMA vydaná dňa 8.10.2002
Označenie normy: BS ISO 5765-2:2002
Dátum vydania normy: 8.10.2002
Kód tovaru: NS-114233
Počet strán: 24
Približná hmotnosť: 72 g (0.16 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
Zmrzlina a zmrzlinové cukrovinky
Sýry
Mléko a zpracované mléčné produkty
ISBN: 0 580 40507 9 Status: Confirmed
31.7.2007
NEPLATNÁ
30.11.2013
30.11.2009
31.5.2007
31.10.2009
31.10.2009
Posledná aktualizácia: 2025-05-12 (Počet položiek: 2 199 201)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.