Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Milk and milk products. Determination of fat content. General guidance on the use of butyrometric methods.
Automaticky preložený názov:
Mlieko a mliečne výrobky. Stanovenie obsahu tuku. Všeobecný návod na použitie butyrometric metód
NORMA vydaná dňa 31.10.2009
Označenie normy: BS ISO 11870:2009
Dátum vydania normy: 31.10.2009
Kód tovaru: NS-109584
Počet strán: 18
Približná hmotnosť: 54 g (0.12 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
Mléko a mléčné výrobky všeobecně
Mléko a zpracované mléčné produkty
ISBN: 978 0 580 67128 9 Status: Confirmed
31.7.1989
29.2.1988
28.9.1990
28.9.1990
30.9.1990
31.7.1989
Posledná aktualizácia: 2024-05-10 (Počet položiek: 2 898 481)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.