Norma BS ISO 11870:2009 31.10.2009 náhľad

BS ISO 11870:2009

Milk and milk products. Determination of fat content. General guidance on the use of butyrometric methods.

Automaticky preložený názov:

Mlieko a mliečne výrobky. Stanovenie obsahu tuku. Všeobecný návod na použitie butyrometric metód



NORMA vydaná dňa 31.10.2009


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena169.10 bez DPH
169.10

Informácie o norme:

Označenie normy: BS ISO 11870:2009
Dátum vydania normy: 31.10.2009
Kód tovaru: NS-109584
Počet strán: 18
Približná hmotnosť: 54 g (0.12 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS

Anotácia textu normy BS ISO 11870:2009 :

ISBN: 978 0 580 67128 9 Status: Confirmed

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.