Norma BS ISO 27871:2011 30.11.2011 náhľad

BS ISO 27871:2011

Cheese and processed cheese. Determination of the nitrogenous fractions.

Automaticky preložený názov:

Syry a tavené syry. Stanovenie dusíkatých frakcií



NORMA vydaná dňa 30.11.2011


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena176.40 bez DPH
176.40

Informácie o norme:

Označenie normy: BS ISO 27871:2011
Dátum vydania normy: 30.11.2011
Kód tovaru: NS-113157
Počet strán: 20
Približná hmotnosť: 60 g (0.13 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS

Kategórie - podobné normy:

Sýry

Anotácia textu normy BS ISO 27871:2011 :

ISBN: 978 0 580 69768 5 Status: Confirmed

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.