Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Cheese and processed cheese. Determination of the nitrogenous fractions.
Automaticky preložený názov:
Syry a tavené syry. Stanovenie dusíkatých frakcií
NORMA vydaná dňa 30.11.2011
Označenie normy: BS ISO 27871:2011
Dátum vydania normy: 30.11.2011
Kód tovaru: NS-113157
Počet strán: 20
Približná hmotnosť: 60 g (0.13 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
ISBN: 978 0 580 69768 5 Status: Confirmed
28.10.2004
31.7.2010
12.6.2004
8.10.2002
8.10.2002
30.11.2006
Posledná aktualizácia: 2025-09-03 (Počet položiek: 2 231 121)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.