Norma BS EN ISO 5534:2004 12.6.2004 náhľad

BS EN ISO 5534:2004

Cheese and processed cheese. Determination of the total solids content (Reference method).

Automaticky preložený názov:

Syry a tavené syry. Stanovenie celkového obsahu sušiny (Referenčná metóda)



NORMA vydaná dňa 12.6.2004


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena176.40 bez DPH
176.40

Informácie o norme:

Označenie normy: BS EN ISO 5534:2004
Dátum vydania normy: 12.6.2004
Kód tovaru: NS-105113
Počet strán: 16
Približná hmotnosť: 48 g (0.11 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS

Kategórie - podobné normy:

Sýry

Anotácia textu normy BS EN ISO 5534:2004 :

ISBN: 0 580 43871 6 Status: Under Review

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.