Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Whey cheese. Determination of fat content. Gravimetric method (Reference method).
Automaticky preložený názov:
Srvátka syr. Stanovenie obsahu tuku. Gravimetrická metóda (Referenčná metóda)
NORMA vydaná dňa 31.1.2009
Označenie normy: BS EN ISO 1854:2008
Dátum vydania normy: 31.1.2009
Kód tovaru: NS-103521
Počet strán: 24
Približná hmotnosť: 72 g (0.16 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
ISBN: 978 0 580 63539 7 Status: Proposed for Withdrawal
NEPLATNÁ
14.7.2004
7.12.2004
30.11.2011
28.10.2004
31.7.2010
12.6.2004
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-09-02 (Počet položiek: 2 230 856)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.