Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Cheese and processed cheese products. Determination of fat content. Gravimetric method (Reference method).
Automaticky preložený názov:
Syry a tavené syry produkty. Stanovenie obsahu tuku. Gravimetrická metóda (Referenčná metóda)
NORMA vydaná dňa 14.7.2004
Označenie normy: BS EN ISO 1735:2004
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 14.7.2004
Kód tovaru: NS-103320
Počet strán: 26
Približná hmotnosť: 78 g (0.17 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-09-03 (Počet položiek: 2 231 121)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.