NEPLATNÁ BS EN ISO 1735:2004 14.7.2004 náhľad

BS EN ISO 1735:2004

Cheese and processed cheese products. Determination of fat content. Gravimetric method (Reference method).

Automaticky preložený názov:

Syry a tavené syry produkty. Stanovenie obsahu tuku. Gravimetrická metóda (Referenčná metóda)



NORMA vydaná dňa 14.7.2004


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena245.60 bez DPH
245.60

Informácie o norme:

Označenie normy: BS EN ISO 1735:2004
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 14.7.2004
Kód tovaru: NS-103320
Počet strán: 26
Približná hmotnosť: 78 g (0.17 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS

Odporúčame:

EviZak - všetky zákony vrátane ich evidencie na jednom mieste

Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !

Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.