Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie obsahu vody (Referenčná metóda).
NORMA vydaná dňa 1.11.2001
Jazyk | |
Prevedenie |
|
Dostupnosť | Predaj skončil |
Cena | NAOTÁZKU bez DPH |
NA OTÁZKU |
Označenie normy: STN ISO 1442
Rozlišovací znak: 570159
Katalógové číslo: 83078
Dátum vydania normy: 1.11.2001
Kód tovaru: NS-543464
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Slovenská technická norma
Kategória: Technické normy STN
Táto medzinárodná norma špecifikuje referenčnú metódu na stanovenie obsahu vody v mäse a v mäsových výrobkoch.
1.2.1986
1.6.2010
NEPLATNÁ
1.11.2001
1.2.1986
1.2.1986
1.10.1984
Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-12-26 (Počet položiek: 2 217 217)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.