Norma STN ISO 1442 1.11.2001 náhľad

STN ISO 1442 (570159)

Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie obsahu vody (Referenčná metóda).



NORMA vydaná dňa 1.11.2001


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťPredaj skončil
CenaNA OTÁZKU bez DPH
NA OTÁZKU

Informácie o norme:

Označenie normy: STN ISO 1442
Rozlišovací znak: 570159
Katalógové číslo: 83078
Dátum vydania normy: 1.11.2001
Kód tovaru: NS-543464
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Slovenská technická norma
Kategória: Technické normy STN

Kategórie - podobné normy:

Maso, masné výrobky

Anotácia textu normy STN ISO 1442 (570159):

Táto medzinárodná norma špecifikuje referenčnú metódu na stanovenie obsahu vody v mäse a v mäsových výrobkoch.

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.