Norma STN ISO 2917 1.6.2010 náhľad

STN ISO 2917 (570155)

Mäso a mäsové výrobky. Merania pH. Referenčná metóda.



NORMA vydaná dňa 1.6.2010


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťPredaj skončil
CenaNAOTÁZKU bez DPH
NA OTÁZKU

Informácie o norme:

Označenie normy: STN ISO 2917
Rozlišovací znak: 570155
Katalógové číslo: 110770
Dátum vydania normy: 1.6.2010
Kód tovaru: NS-543817
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Slovenská technická norma
Kategória: Technické normy STN

Odporúčame obdobnú normu!!

ČSN ISO 2917 (01.01.2016)

Kategórie - podobné normy:

Maso, masné výrobky

Anotácia textu normy STN ISO 2917 (570155):

Táto medzinárodná norma špecifikuje referenčnú metódu na meranie pH všetkých druhov mäsa a mäsových výrobkov, vrátane hydiny.

Odporúčame:

Aktualizácia zákonov

Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.