Norma STN 535006 1.1.1999 náhľad

STN 535006 (535006)

Stroje a zariadenia na spracovanie mäsa. Skúšobná metóda na stanovenie teplôt pri tepelnom spracovaní mäsových výrobkov.



NORMA vydaná dňa 1.1.1999


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťPredaj skončil
CenaNAOTÁZKU bez DPH
NA OTÁZKU

Informácie o norme:

Označenie normy: STN 535006
Rozlišovací znak: 535006
Katalógové číslo: 12908
Dátum vydania normy: 1.1.1999
Kód tovaru: NS-500014
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Slovenská technická norma
Kategória: Technické normy STN

Anotácia textu normy STN 535006 (535006):

Norma určuje skúšobnú metódu na zisťovanie teplôt pri tepelnom spracovaní mäsových výrobkov vo varných vaniach a údením v komorových udiarňach.

Odporúčame:

EviZak - všetky zákony vrátane ich evidencie na jednom mieste

Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !

Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.