Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Stroje a zariadenia na spracovanie mäsa. Skúšobná metóda na stanovenie teplôt pri tepelnom spracovaní mäsových výrobkov.
NORMA vydaná dňa 1.1.1999
Jazyk | |
Prevedenie |
|
Dostupnosť | Predaj skončil |
Cena | NA OTÁZKU bez DPH |
NA OTÁZKU |
Označenie normy: STN 535006
Rozlišovací znak: 535006
Katalógové číslo: 12908
Dátum vydania normy: 1.1.1999
Kód tovaru: NS-500014
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Slovenská technická norma
Kategória: Technické normy STN
Zkušební podmínky a postupy všeobecně
Vlastnosti a konstrukce strojů, přístrojů, zařízení
Maso, masné výrobky
Norma určuje skúšobnú metódu na zisťovanie teplôt pri tepelnom spracovaní mäsových výrobkov vo varných vaniach a údením v komorových udiarňach.
1.11.1999
1.1.1999
1.3.2006
1.3.2006
1.7.1965
1.4.1988
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-11-04 (Počet položiek: 2 209 323)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.