Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Stroje a zariadenia na spracovanie mäsa. Stanovenie oteplenia mäsa. Skúšobná metóda.
NORMA vydaná dňa 1.1.1999
Jazyk | |
Prevedenie |
|
Dostupnosť | Predaj skončil |
Cena | NA OTÁZKU bez DPH |
NA OTÁZKU |
Označenie normy: STN 535005
Rozlišovací znak: 535005
Katalógové číslo: 12909
Dátum vydania normy: 1.1.1999
Kód tovaru: NS-500013
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Slovenská technická norma
Kategória: Technické normy STN
Zkušební podmínky a postupy všeobecně
Vlastnosti a konstrukce strojů, přístrojů, zařízení
Maso, masné výrobky
Norma určuje maximálnu konečnú hodnotu teploty spracúvanej mäsovej suroviny a maximálnu hodnotu oteplenia tejto suroviny počas jej technologického spracovania rezaním, miešaním a narážkami.
1.2.1986
1.2.1986
1.11.2001
1.10.1984
1.10.1984
1.10.1984
Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-11-04 (Počet položiek: 2 209 323)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.