Norma STN 535005 1.1.1999 náhľad

STN 535005 (535005)

Stroje a zariadenia na spracovanie mäsa. Stanovenie oteplenia mäsa. Skúšobná metóda.



NORMA vydaná dňa 1.1.1999


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťPredaj skončil
CenaNA OTÁZKU bez DPH
NA OTÁZKU

Informácie o norme:

Označenie normy: STN 535005
Rozlišovací znak: 535005
Katalógové číslo: 12909
Dátum vydania normy: 1.1.1999
Kód tovaru: NS-500013
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Slovenská technická norma
Kategória: Technické normy STN

Anotácia textu normy STN 535005 (535005):

Norma určuje maximálnu konečnú hodnotu teploty spracúvanej mäsovej suroviny a maximálnu hodnotu oteplenia tejto suroviny počas jej technologického spracovania rezaním, miešaním a narážkami.

Odporúčame:

Aktualizácia zákonov

Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.