Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Metódy skúšania výrobkov z mäsa a sterilizovaných pokrmov v konzervách. Metóda stanovenia pH.
NORMA vydaná dňa 1.10.1984
Jazyk | |
Prevedenie |
|
Dostupnosť | Predaj skončil |
Cena | NAOTÁZKU bez DPH |
NA OTÁZKU | |
|
Označenie normy: STN 570166
Rozlišovací znak: 570166
Katalógové číslo: 65278
Dátum vydania normy: 1.10.1984
Kód tovaru: NS-500404
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Slovenská technická norma
Kategória: Technické normy STN
Zmena vydaná dňa 1.5.1999
Vybraný formát:1.2.1986
1.6.2010
NEPLATNÁ
1.11.2001
1.2.1986
1.2.1986
1.11.2001
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-12-26 (Počet položiek: 2 217 217)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.