Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Metody zkoušení výrobků z masa a sterilovaných pokrmů v konzervách. Metoda stanovení pH.
Automaticky preložený názov:
Metódy skúšania výrobkov z mäsa a sterilizovaných pokrmov v konzervách. Metóda stanovenia pH.
NORMA vydaná dňa 31.10.1984
Označenie normy: ČSN 570166
Rozlišovací znak: 570166
Katalógové číslo: 29549
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 31.10.1984
Kód tovaru: NS-131003
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-11-22 (Počet položiek: 2 206 568)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.