Norma STN ISO 937 1.11.2001 náhľad

STN ISO 937 (570156)

Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie obsahu dusíka (Referenčná metóda).



NORMA vydaná dňa 1.11.2001


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťPredaj skončil
CenaNA OTÁZKU bez DPH
NA OTÁZKU

Informácie o norme:

Označenie normy: STN ISO 937
Rozlišovací znak: 570156
Katalógové číslo: 83079
Dátum vydania normy: 1.11.2001
Kód tovaru: NS-545444
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Slovenská technická norma
Kategória: Technické normy STN

Odporúčame obdobnú normu!!

ČSN ISO 937 (01.06.2002)

Kategórie - podobné normy:

Maso, masné výrobky

Anotácia textu normy STN ISO 937 (570156):

Táto medzinár. norma špecifikuje referenčnú metódu na stanovenie obsahu dusíka v mäse a mäsových výrobkoch.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.