Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie obsahu dusíka (Referenčná metóda).
NORMA vydaná dňa 1.11.2001
Jazyk | |
Prevedenie |
|
Dostupnosť | Predaj skončil |
Cena | NA OTÁZKU bez DPH |
NA OTÁZKU |
Označenie normy: STN ISO 937
Rozlišovací znak: 570156
Katalógové číslo: 83079
Dátum vydania normy: 1.11.2001
Kód tovaru: NS-545444
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Slovenská technická norma
Kategória: Technické normy STN
Táto medzinár. norma špecifikuje referenčnú metódu na stanovenie obsahu dusíka v mäse a mäsových výrobkoch.
1.3.1962
1.1.2011
1.12.2002
1.12.2002
1.12.2002
NEPLATNÁ
1.12.2002
Posledná aktualizácia: 2024-11-04 (Počet položiek: 2 209 323)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.