ČSN ISO 937 (576023)

Maso a masné výrobky - Stanovení obsahu dusíku (Referenční metoda).

Automaticky preložený názov:

Mäso a mäsové výrobky - Stanovenie obsahu dusíka (Referenčná metóda).



NORMA vydaná dňa 1.6.2002


Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena4.70 bez DPH
4.70

Informácie o norme:

Označenie normy: ČSN ISO 937
Rozlišovací znak: 576023
Katalógové číslo: 64957
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.6.2002
Kód tovaru: NS-180761
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.