Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Maso a masné výrobky - Stanovení obsahu dusíku (Referenční metoda).
Automaticky preložený názov:
Mäso a mäsové výrobky - Stanovenie obsahu dusíka (Referenčná metóda).
NORMA vydaná dňa 1.6.2002
Označenie normy: ČSN ISO 937
Rozlišovací znak: 576023
Katalógové číslo: 64957
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.6.2002
Kód tovaru: NS-180761
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-01-30 (Počet položiek: 2 222 395)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.