Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Fruits, vegetables and derived products — Determination of iron content — 1,10- Phenanthroline photometric method
Automaticky preložený názov:
Ovocie, zelenina a odvodené výrobky - Stanovenie obsahu železa - 1,10- fenantrolín fotometrická metóda
NORMA vydaná dňa 1.5.1978
Označenie normy: ISO 5517:1978
Dátum vydania normy: 1.5.1978
Kód tovaru: NS-433004
Počet strán: 3
Približná hmotnosť: 9 g (0.02 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Description / Abstract: The method consists in decomposing the organic matter, followed by reduction of trivalent iron by hydroxyammonium chloride, forming, in a buffered medium, of the stable iron(II)/1,10 phenanthroline complex, and photometric measuring of the red-coloured complex at a wavelength of 508 nm.
1.12.1982
8.6.1989
1.10.1981
19.11.2003
15.1.2008
6.8.1998
Posledná aktualizácia: 2024-11-03 (Počet položiek: 2 209 203)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.