Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Fruit and vegetable products — Determination of dry matter content by drying under reduced pressure and of water content by azeotropic distillation
Automaticky preložený názov:
Ovocia a zeleniny - Stanovenie obsahu sušiny sušením za zníženého tlaku a obsahu vody azeotropická destiláciou
NORMA vydaná dňa 1.3.1982
Označenie normy: ISO 1026:1982
Dátum vydania normy: 1.3.1982
Kód tovaru: NS-421728
Počet strán: 4
Približná hmotnosť: 12 g (0.03 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
1.9.1981
1.8.1981
9.10.1986
1.11.1984
21.5.1992
1.11.1983
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-01-10 (Počet položiek: 2 218 439)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.