Norma ISO 1026:1982 1.3.1982 náhľad

ISO 1026:1982

Fruit and vegetable products — Determination of dry matter content by drying under reduced pressure and of water content by azeotropic distillation

Automaticky preložený názov:

Ovocia a zeleniny - Stanovenie obsahu sušiny sušením za zníženého tlaku a obsahu vody azeotropická destiláciou



NORMA vydaná dňa 1.3.1982


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena53.60 bez DPH
53.60

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 1026:1982
Dátum vydania normy: 1.3.1982
Kód tovaru: NS-421728
Počet strán: 4
Približná hmotnosť: 12 g (0.03 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.