Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Meat and meat products. The method of determination of dispersion
Automaticky preložený názov:
Mäso a mäsové výrobky. Spôsob stanovenia disperzie
NORMA vydaná dňa 1.1.2012
Označenie normy: GOST R 54047-2010
Dátum vydania normy: 1.1.2012
Kód tovaru: NS-402926
Počet strán: 11
Približná hmotnosť: 33 g (0.07 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
1.8.1996
NEPLATNÁ
1.1.1999
1.1.2000
NEPLATNÁ
1.1.2000
NEPLATNÁ
1.1.2001
1.1.2001
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-04-17 (Počet položiek: 2 197 070)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.