Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Meat and meat products. Method for determination of L-(+)-glytamic acid content
Automaticky preložený názov:
Mäso a mäsové výrobky. Metóda pre stanovenie L - (+) - obsah kyseliny glytamic
NORMA vydaná dňa 1.1.2000
Označenie normy: GOST R 51198-98
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.2000
Kód tovaru: NS-399848
Počet strán: 7
Približná hmotnosť: 21 g (0.05 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Posledná aktualizácia: 2025-05-08 (Počet položiek: 2 198 869)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.