Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Meat and meat products. Method for determination of glucono-delta-lactone content
Automaticky preložený názov:
Mäso a mäsové výrobky. Metóda na stanovenie obsahu glukonát-delta-laktón
NORMA vydaná dňa 1.1.2000
Označenie normy: GOST R 51197-98
Dátum vydania normy: 1.1.2000
Kód tovaru: NS-399847
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
NEPLATNÁ
1.1.2011
NEPLATNÁ
1.1.2011
NEPLATNÁ
1.1.2011
NEPLATNÁ
1.1.2011
NEPLATNÁ
1.1.2011
NEPLATNÁ
1.1.2011
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-07-25 (Počet položiek: 2 209 786)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.