Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Meat and meat products. Method for determination of residual activity of acid phosphatase, expressed by mass share of phenol in sausage products mode from thermally treated ingredients
Automaticky preložený názov:
Mäso a mäsové výrobky. Metóda pre stanovenie zvyškovej aktivity kyslej fosfatázy , vyjadrený v hmotnostných percentách podielu fenolu v salámová výrobky režimu z tepelne ošetrených zložiek
NORMA vydaná dňa 1.1.2011
Označenie normy: GOST R 53641-2009
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.2011
Kód tovaru: NS-402506
Počet strán: 11
Približná hmotnosť: 33 g (0.07 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Posledná aktualizácia: 2025-03-18 (Počet položiek: 2 233 643)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.