NEPLATNÁ GOST R 53641-2009 1.1.2011 náhľad

GOST R 53641-2009

Meat and meat products. Method for determination of residual activity of acid phosphatase, expressed by mass share of phenol in sausage products mode from thermally treated ingredients

Automaticky preložený názov:

Mäso a mäsové výrobky. Metóda pre stanovenie zvyškovej aktivity kyslej fosfatázy , vyjadrený v hmotnostných percentách podielu fenolu v salámová výrobky režimu z tepelne ošetrených zložiek



NORMA vydaná dňa 1.1.2011


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena56.30 bez DPH
56.30

Informácie o norme:

Označenie normy: GOST R 53641-2009
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.2011
Kód tovaru: NS-402506
Počet strán: 11
Približná hmotnosť: 33 g (0.07 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.