NEPLATNÁ GOST R 51444-99 1.1.2001 náhľad

GOST R 51444-99

Meat and meat products. Potentiometric method determination of cloride content

Automaticky preložený názov:

Mäso a mäsové výrobky. Potenciometricky metóda stanovenia obsahu cloride



NORMA vydaná dňa 1.1.2001


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena45.00 bez DPH
45.00

Informácie o norme:

Označenie normy: GOST R 51444-99
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.2001
Kód tovaru: NS-400215
Počet strán: 7
Približná hmotnosť: 21 g (0.05 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.