Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Meat and meat products. Potentiometric method determination of cloride content
Automaticky preložený názov:
Mäso a mäsové výrobky. Potenciometricky metóda stanovenia obsahu cloride
NORMA vydaná dňa 1.1.2001
Označenie normy: GOST R 51444-99
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.2001
Kód tovaru: NS-400215
Počet strán: 7
Približná hmotnosť: 21 g (0.05 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-12-22 (Počet položiek: 2 217 000)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.