Norma GOST R 51944-2002 1.7.2003 náhľad

GOST R 51944-2002

Poultry meat. Methods for determination of organoleptic properties, temperature and mass

Automaticky preložený názov:

Hydinové mäso. Metódy pre stanovenie organoleptických vlastností, teplotu a hmotnosť



NORMA vydaná dňa 1.7.2003


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena67.80 bez DPH
67.80

Informácie o norme:

Označenie normy: GOST R 51944-2002
Dátum vydania normy: 1.7.2003
Kód tovaru: NS-400766
Počet strán: 15
Približná hmotnosť: 45 g (0.10 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST

Kategórie - podobné normy:

Drůbež a vejce

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.