Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Poultry meat. Methods for determination of organoleptic properties, temperature and mass
Automaticky preložený názov:
Hydinové mäso. Metódy pre stanovenie organoleptických vlastností, teplotu a hmotnosť
NORMA vydaná dňa 1.7.2003
Označenie normy: GOST R 51944-2002
Dátum vydania normy: 1.7.2003
Kód tovaru: NS-400766
Počet strán: 15
Približná hmotnosť: 45 g (0.10 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
1.7.2013
1.1.2014
1.1.2014
1.1.2014
1.1.2014
1.1.2014
Posledná aktualizácia: 2025-02-06 (Počet položiek: 2 224 275)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.