Norma GOST R 51480-99 1.1.2001 náhľad

GOST R 51480-99

Meat and meat products. Determination of chloride content. Volhard method

Automaticky preložený názov:

Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie obsahu chloridu. Metóda Volhard



NORMA vydaná dňa 1.1.2001


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena42.50 bez DPH
42.50

Informácie o norme:

Označenie normy: GOST R 51480-99
Dátum vydania normy: 1.1.2001
Kód tovaru: NS-400252
Počet strán: 6
Približná hmotnosť: 18 g (0.04 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST

Kategórie - podobné normy:

Maso, masné výrobky

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.