Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Meat and meat products. Determination of chloride content. Volhard method
Automaticky preložený názov:
Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie obsahu chloridu. Metóda Volhard
NORMA vydaná dňa 1.1.2001
Označenie normy: GOST R 51480-99
Dátum vydania normy: 1.1.2001
Kód tovaru: NS-400252
Počet strán: 6
Približná hmotnosť: 18 g (0.04 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
NEPLATNÁ
1.1.1994
1.1.1994
1.1.1994
1.8.1996
NEPLATNÁ
1.1.1999
1.1.2000
Posledná aktualizácia: 2025-04-17 (Počet položiek: 2 197 070)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.